top of page
Puutyöhuone Petri Aronen Oy

Puutyöhuone Petri Aronen Oy

Elävä luonnonmateriaali, puu, tarjoaa rakentajalle ja sisustajalle monia hienoja mahdollisuuksia toteuttaa yksilöllisiä ja kestäviä ratkaisuja.


Puu valitaan usein erityisesti sen ulkonäön vuoksi. Eri puulajien hienostuneet värit, syyrakenteet tai tuotteen pinnan viimeistely antavat lukuisia vaihtoehtoja toteuttaa täsmälleen oman maun mukaisia vaihtoehtoja olipa kyse sitten suurista julkisten tilojen kokonaisuuksista tai oman kodin pienistä yksityiskohdista.


Suunnittelemme valmistettavat tuotteet ja työt asiakkaan yksilöllisiä toiveita ja tarpeita noudattaen.

Puutyöhuone Petri Aronen Oy

Vankalla kokemuksellamme osaamme suositella oikeita ratkaisuja ja sopivia materiaaleja juuri sinun tarpeisiisi olivatpa ne sitten kuinka vaativia tahansa ja kuinka suuria tai pieniä tahansa.


Käsityövaltainen tuotantotapa mahdollistaa materiaalin tarkan valinnan. Laajempienkin kokonaisuuksien pinnat ovat harmoniassa kalusteiden mallista riippumatta.


Valmistamme julkisten tilojen ja vastaavien kalusteita arkkitehdin tai sisustussuunnittelijan piirustusten mukaan. Hyödynnämme pitkää kokemustamme yhteistyöstä arkkitehtien ja suunnittelijoiden kanssa.
  Valmistamme myös erilaisia kalusteita yksityisasiakkaiden tarpeisiin kuten keittiökalusteita, huonekaluja, hyllystöjä ja kaapistoja, kaikki asiakkaan toiveiden mukaan toteutettuina.


Tarvittaessa suoritamme myös valmistamiemme tuotteiden asennukset.

Puuseppä Petri Aronen on toiminut ammatissaan jo yli 30 vuotta. Hän valitsi nuorena miehenä ammatin, jossa saa toteuttaa itseään tekemällä laatutyötä käsillä.


Puuseppä on perinteinen ammatti, jota arvostetaan edelleen ja puusepät itse ovat aina arvostaneet tekemänsä työn jälkeä.


Puutyöhuoneen Petri Aronen jatkaa samalla tinkimättömällä linjalla. Pystymme tekemään tarkkaa laatutyötä vaativia puutöitä myös pieninä sarjoina

Laatu • Luotettavuus • Toimitusvarmuus • Joustavuus • Taloudellisuus

bottom of page